Mediation

Een persoonlijke benadering in alle soorten conflicten. Mijn doel is een duurzame oplossing op maat, die goed voelt voor alle partijen! Of het hier nu gaat om echtscheidingen, arbeidsconflicten, burenruzies, geschillen met overheid of gemeente of een familieruzie. Ik breng rust en balans in het geschil en begeleid jullie naar een nieuw inzicht.

Gespreksbegeleiding

Bij gevoelige onderwerpen of geschillen in een groep is het soms handig als er iemand is met rust en overzicht. Van families tot sportteams, collega’s en vriendengroepen. Ik zorg ervoor dat het gesprek gestructureerd verloopt, zowel in klein gezelschap als met grotere groepen.

Als MFN registermediator bied ik mediation en gespreksbegeleiding aan in mijn woning in Landsmeer of op locatie. Op locatie kan zijn bij u thuis of op kantoor maar ook op een door mij of u gehuurde locatie. Mijn werkgebied strekt zich uit van Landsmeer tot Amsterdam Noord, Oostzaan, Zaanstad, Purmerend en Watergang. In Landsmeer of in Amsterdam Noord maak ik veel gebruik van gehuurde gesprekslocaties, maar bij goed weer leent de omgeving zich ook uitermate voor een gesprek in de buitenlucht. Het prachtige natuurgebied het Twiske ligt letterlijk om de hoek.