Mediation

Alle mediators zullen zeggen dat zij volledig neutraal en objectief handelen en ik dus ook. Maar waar ik me als mediator onderscheid is mijn persoonlijke aanpak, zowel in de gesprekken als in de randvoorwaarden. Elk mens en dus elk conflict is anders en verdient dan ook zijn of haar eigen benadering. Zo ben ik flexibel in gesprekslocaties en werktijden en ben ik tegen een kleine meerprijs ook in de avonduren en weekenden in te huren. Kijk voor meer informatie onder het kopje tarieven

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij de partijen zelf de oplossingen aandragen. Doordat zij deze zelf aandragen en deze niet van hogerhand opgelegd krijgen, zoals bijvoorbeeld bij de rechter, zijn die oplossingen vaak veel duurzamer en passen ze beter bij het conflict en de partijen. Veel mensen schatten de kosten en de duur van een mediationproces erg hoog in. De werkelijkheid is echter dat mediation vaak vele malen goedkoper en sneller is dan bijvoorbeeld een rechtszaak.

Ik bemiddel in alle soorten conflicten, zoals arbeidsconflicten, burenruzies, conflicten tussen burger en overheid, maar ben gespecialiseerd in familiemediation. Denk hierbij niet alleen aan echtscheidingen en ouderschapsplannen, maar ook aan bemiddeling bij het verdelen van een erfenis. Of conflicten binnen familiebedrijven, zoals bij de overname hiervan. Bij alle soorten conflicten waarbij familie betrokken is, is het uitermate belangrijk om te zorgen voor een duurzame oplossing waar oog is voor een voortdurende relatie. Ik begeleid jullie hierbij en zorg ervoor dat deze relatie niet beschadigd raakt of indien nodig hersteld wordt en jullie samen tot de oplossingen komen.

Contact?

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u advies? U kunt contact opnemen per mail via contact@joeykorsmediation.nl / bellen of whatsappen via +31646110870 of neem neem contact op

Ik bied mediation en gespreksbegeleiding aan in mijn woning in Landsmeer of op locatie. Op locatie kan zijn bij u thuis of op kantoor maar ook op een door mij of u gehuurde locatie. Mijn werkgebied strekt zich uit van Landsmeer tot Amsterdam Noord, Oostzaan, Zaanstad, Purmerend en Watergang. In Landsmeer of in Amsterdam Noord maak ik veel gebruik van gehuurde gesprekslocaties, maar bij goed weer leent de omgeving zich ook uitermate voor een gesprek in de buitenlucht. Het prachtige natuurgebied het Twiske ligt letterlijk om de hoek.