Gespreksbegeleiding

Soms kunnen emoties de overhand nemen en verzanden mensen vanuit belangen in harde standpunten. Heeft u geen compleet mediationtraject nodig, maar voor een gevoelig of lastig onderwerp een gespreksleider? U kunt dan bij mij terecht voor slechts één of een paar gesprekken. Ik zorg ervoor dat uw gesprek gestructureerd verloopt, eenieder zich vertegenwoordigt en gehoord voelt en jullie samen verder kunnen. 

Als gespreksbegeleider kunt u mij op allerlei vlakken inschakelen. Zo bespreek ik graag met u en uw collega’s binnen het team een incident of gevoelig onderwerp en bied ik begeleiding aan groepen waar de neuzen even niet in dezelfde richting staan. Van sportteams tot vriendengroepen of familieleden die even op gespannen voet staan om wat voor reden dan ook. Een goed begeleid gesprek waarbij iedereen gehoord wordt kan vaak makkelijk en snel de spanning uit de lucht halen en een conflict voorkomen.

Contact?

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u advies? U kunt contact opnemen per mail via contact@joeykorsmediation.nl / bellen of whatsappen via +31646110870 of neem neem contact op

Ik bied mediation en gespreksbegeleiding aan in mijn woning in Landsmeer of op locatie. Op locatie kan zijn bij u thuis of op kantoor maar ook op een door mij of u gehuurde locatie. Mijn werkgebied strekt zich uit van Landsmeer tot Amsterdam Noord, Oostzaan, Zaanstad, Purmerend en Watergang. In Landsmeer of in Amsterdam Noord maak ik veel gebruik van gehuurde gesprekslocaties, maar bij goed weer leent de omgeving zich ook uitermate voor een gesprek in de buitenlucht. Het prachtige natuurgebied het Twiske ligt letterlijk om de hoek.