Vind de kansen binnen een crisis!

Op het moment dat je in een conflict of crisis zit die er toch al voor zorgt dat er veranderingen op komst zijn, doe er dan je voordeel mee. Of deze crisis nou een echtscheiding is, een arbeidsconflict, een familieruzie of iets anders. Kansen liggen er altijd, je moet ze alleen even kunnen zien en dat is waar een mediator je bij kan helpen.

Never let a good crisis go to waste

Sir Winston Churchill

Eén van mijn alltime favorite quotes van sir Winston Churchill, en niet voor niets. Mensen beseffen het zich vaak niet, maar een crisis is heel vaak ook een kans. Ik kan je begeleiden bij het herkennen van die kansen of ze zelf te creëren om vervolgens jou in je kracht te zetten en het waar te laten maken. Je zal zien dat je dan eindelijk die veranderingen kan maken waar je al jaren snakt, maar door de waan van de dag niet aan toegekomen bent. Dat je kansen benut waar je dat eerder hebt gelaten vanwege de risico’s die ze met zich meebrachten. Zorg ervoor dat je niet weer terug valt in je veilige oude patroon. Grijp deze kansen met twee handen aan en zorg ervoor dat je hier beter uitkomt dan je erin bent gegaan. Dan was alles in ieder geval niet voor niets!

Klinkt dit bekend en heb je of hebben jullie hier hulp of begeleiding bij nodig? Neem dan snel contact met me op en de eerste stap is gezet.

Ik bied mediation en gespreksbegeleiding aan in mijn woning in Landsmeer of op locatie. Op locatie kan zijn bij u thuis of op kantoor maar ook op een door mij of u gehuurde locatie. Mijn werkgebied strekt zich uit van Landsmeer tot Amsterdam Noord, Oostzaan, Zaanstad, Purmerend en Watergang. In Landsmeer of in Amsterdam Noord maak ik veel gebruik van gehuurde gesprekslocaties, maar bij goed weer leent de omgeving zich ook uitermate voor een gesprek in de buitenlucht. Het prachtige natuurgebied het Twiske ligt letterlijk om de hoek.