Ontzorgd uit elkaar

Ontzorgd uit elkaar is een samenwerkingsverband tussen Joey Kors Mediation, 11 Makelaars Landsmeer en Hypotheek Visie Amsterdam Noord. Als mensen uit elkaar gaan belanden ze al snel in heel circus van trajecten die ze moeten doorlopen en stappen die ze moeten ondernemen. Zo moeten gezamenlijke huizen worden getaxeerd en verkocht, nieuwe huizen worden aangekocht, hypotheken worden overgedragen of afgesloten en moet er een echtscheidingsconvenant of vaststellingsovereenkomst worden opgemaakt. Dit vergt nogal wat planning en overzicht in een moeilijke periode, waarin emoties ook nog een grote rol spelen. Hierdoor zien mensen vaak door de bomen het bos niet meer.

Wij van “ontzorgd uit elkaar” zorgen ervoor dat we het gehele traject voor u inzichtelijk maken en van A tot Z voor u verzorgen. Door onze nauwe en persoonlijke samenwerking zorgen we ervoor dat uw traject geen nodeloze vertraging oploopt en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij staan u op professionele wijze bij, maar kenmerken ons door een persoonlijke en toch doortastende aanpak.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mij of één van mijn partners van 11 Makelaars Landsmeer of Hypotheek Visie Amsterdam Noord.

Ontzorgd uit elkaar, wij verzorgen het: