Over Mij

Ga je voor je gelijk of ga je voor je geluk? Voor je gelijk moet je naar de rechter, maar als je voor je geluk gaat, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Geboren en getogen in Amsterdam en op dit moment woonachtig en werkzaam in het prachtige Landsmeer met mijn gezin. Ik ben een hertrouwde vader met de volledige zorg over mijn vier kinderen en weet als geen ander de waarde van de juiste mediator in te schatten. Na een scheiding zit je vaak met elkaar in conflict en daarnaast heb je nog je eigen crisis of probeer je die met man en macht te voorkomen. Die hele situatie bij elkaar kan je soms erg benauwen. Of het nu gaat om mediation bij een echtscheiding of in een arbeidsconflict. Warme en persoonlijke aandacht waarbij eenieder zich even goed gehoord voelt is van essentieel belang.

Ik ben een mediator met een echt persoonlijke aanpak. Jullie worden door mij begeleid in het proces naar jullie oplossingen toe. Ik help met het opstellen van echtscheidingsconvenanten, ouderschapsplannen en andere overeenkomsten. Mijn doel is om er voor te zorgen dat jullie er samen uitkomen op een manier die voor jullie werkt. 

Zoals gezegd heb ik zelf ervaring met familiemediation na mijn scheiding. Deze ervaring heeft me veel geleerd over wat mensen in zo’n situatie wel of niet nodig kunnen hebben, maar ook dat elk mens daar anders in is. Juist daarom is mijn aanpak echt persoons- en situatiegericht, waarbij mijn inlevingsvermogen mijn grootste kracht is.

In mijn jarenlange ervaring als ambtenaar voor het Rijk ben ik bijna dagelijks geconfronteerd met diverse arbeidsconflicten. Helaas conflicten die vaak onnodig escaleerden. Simpelweg omdat de belangen verder van elkaar verwijderd leken dan zij daadwerkelijk waren. Daarnaast is er vaak geen begeleiding bij die conflicten aanwezig om de gemeenschappelijkheid van die belangen boven tafel te krijgen. Binnen arbeidsconflicten breng ik als mediator een stuk menselijkheid binnen de zakelijke setting. Ik breng partijen dichter naar elkaar toe, bied een neutrale en veilige haven bij machtsverschillen en zorg ervoor dat de partijen tevreden met hun gezamenlijk behaalde resultaten verder gaan.

Qua werklocatie probeer ik vooral flexibel te zijn en me aan te passen aan uw wensen. Zo heb ik in principe mijn kantoor aan huis in Landsmeer maar werk ik ook op locatie. Op locatie kan zijn bij u thuis of op kantoor maar ook op een door mij of u gehuurde locatie. Mijn werkgebied strekt zich uit van Landsmeer tot Amsterdam Noord, Oostzaan, Zaanstad, Purmerend en Watergang. In Landsmeer of in Amsterdam Noord maak ik veel gebruik van gehuurde gesprekslocaties, maar bij goed weer leent de omgeving zich ook uitermate voor een gesprek in de buitenlucht. Het prachtige natuurgebied het Twiske, tussen Landsmeer en Oostzaan, ligt letterlijk om de hoek.